Skate News 002

SkateNEWS_kapea

SKATE NEWS

Kesä alkaa vetelemään viimeisiään, mutta vielä on pitkä matka hallikauden avajaisiin. Ainakin itse skeittaan ulkona niin pitkään kun pystyy. Hallissa ehtii kyllä viettää aikaa kyllästymiseen asti siitä voi olla aivan varma.

HELride on takanapäin ja päällimmäiset fiilikset on hyvät. Yleisöä oli viime vuoteen nähden enemmän ja tunnelma sen takia parempi. Totuushan on, että yleisö luo fiiliksen; Ilman yleisöä ei ole mitään. Kiitos siis kaikille paikalla oleville hyvästä tunnelmasta.

nikke_lipslide
Nikke Alin fs lipslide Kallio Block Party. Kuva: Mikko Kempas

Olin heti seuraavalla viikolla katsomassa menoa Copenhagen Openissa ja ei voi kun nostaa hattua tapahtuman järjestäjille. Tästä ei meno enää paljon paremmaksi voi mennä! Tietty paljon jäi sieltäkin kysymysmerkkejä kun järjestyksenvalvojia ei näkynyt missään ja oluen tarjoilu oli täysin avointa. Ei menisi läpi meidän sääntöyhteiskunnassa! Ja kyllä järjestyksenvalvojat maksavat paljon rahaa. Mutta ainakin itselleni tämän on juuri se konsepti miten skeittitapahtumat tulisi järjestää tulevaisuudessakin. Ja sitähän HELridekin on: tapahtuma ilman kisoja.

pedro

Pedro Parros smithgrind Fælledparken. Kuva: Keke Leppälä

Monta hyvää ideaa rikkaampana olen taas takaisin toimistolla ideoimassa tulevia tapahtumia. Välillä on hyvä nähdä mitä muualla tapahtuu. Imeä ideoita ja vaikutteita.

www.helride.fi
www.facebook.com/helride
www.instagram.com/helsinkihelride
#HELride
———————————————————————————-

MFT:n 2-v synttäreitä juhlittiin lauantaina 20.8. Huhujen mukaan We Got Beeffin bisset loppuivat kesken iltaa, joka kertoo aivan tarpeeksi bileiden levelistä!

Myös Real Deal:n 13-v synttäreitä julhlittiin lauantaina 20.8 Hovinsuon parkilla. Mestoilla oli myös SLP crew, joten sielläkin varmaan laulu raikannu ja parkilla nähty varmasti armotonta setitystä.

Lauantai 20.8 on ollut kiireinen päivä skederintamalla. Mica Vert Day järjestettiin Savelassa ja keräsi jälleen yhteen alueen verttiskeittarit.
————————————————————————————-

Manserama 26.&27.8

Skeittikesä jatkuu tulevana viiikonloppunaTampereella kun Iso-Vilusen parkilla järjestetään kesän kovimmat pooliskabat! Vielä on epäselvää ketä saadaan mestoille sumuttamaan, mutta ainakin kotimaan kovimmat nimet ovat paikalla.

www.manserama.fi
www.facebook.com/events/1056414001103137

 

manserama2016_juliste_web

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Uusia betoniparkkeja on rakennettu ainakin Sodankylään, Rovaniemelle ja Vääksyyn. Vielä syksyn aikana valmistuu/aloitetaan rakentamaan parkkeja ainakin Espoon Kirkkojärvelle, Ouluun, Lahteen, Siilinjärvelle, Turkuun ja Laukaalle.

Monumental Changes on keskittynyt tänä kesänä Etelä-Suomeen. Vantaan Rajamäkeen valmistui Elokuun alussa 350m2 Ilari Pirttilahden suunnittelema parkki. Syksyksi valmistuu Keski-Espooseen 500m2 Janne Saarion suunnittelema parkki. Ja vielä ennen talvia Vantaalle tulee kaksi uutta parkkia. Suunnitelmien takana Timo Marttila ja Ilari Pirttilahti.

14089600_10154486928968910_1820861037_n

Rajamäki. Kuva: Ilari Pirttilahti

Pohjoinen on ollut Concrete Proofin aluetta tämän kesän aikana. Uusia parkkeja on valmistunut Sodankylään 300m2 ja Rovaniemelle 450m2. Syksyn aikana valmistuu vielä yksi parkki Ouluun jonne 1000m2 kokonaispinta-alasta noin 300m2 on betonia.

Uusi firma, mut vanha tekijä Suomen Skeittibetoni aloitti hommat Lahdesta, jonne valmistuu betoniparkki Syyskuun alussa. Hommat jatkuvat heti Laukaalla Suomen Rullalautaliiton suunnitteleman parkin rakennustöiden merkeissä.

Hämeenlinnan Windmill Sps rakentama ja suunnittelema parkki valmistui juuri Riihimäelle.

Työt jatkuvat Porissa jossa legendaarinen Pier 7 parkki saa vihdoin kaivuttua lisäehostusta.

Suvilahti DIYn rakennustyöt jatkuvat heti Flow Festareiden poistuttua alueelta. Tavoitteena on, että vielä syksyllä 2016 Suvilahdessa sessataan poolilla. Jyrkkää ja tiukkaa tietenkin.
pooli

Suvilahti DIY. Kuva: Joni Kiiskilä

Builders Jamikin on tulossa kun vaan löydetään oikea paikka ja tekijä. Jos betoniskeittiparkin rakentaminen kiinnostaa niin kannattaa pitää silmät ja korvat auki, koska betonityöpajoja on luultavasti luvassa muutamaankin eri kaupunkiin syksyn aikana.

Lisäinfoa voit kysellä skeittiliitosta. info@rullalauta.fi

Ja seuraavaksi katse kääntyykin jo kohti SM kisoja. Missä ja milloin? Samalla kaavalla kuin viimekin vuonna, mutta ainakin osittain uusissa halleissa. Tästä lisää viimeistään seuraavissa SKATE NEWSSEISSA!

T.Anssi/Suomen Rullalautaliitto