Skate news 001

SkateNEWS_kapea


Suomen Rullalautaliitto aloittaa säännöllisen epäsäännöllisen raportoinnin suomen rullalautailun ilmanlaadusta “SKATE NEWS” nimellä.

 

 

Liiton toimintayksikkö (Anssi Paukkunen & Samu Karvonen) työskentelee Helsingissä ja pitää korvat ja sosiaalisen median herkällä, mutta kaikkialle ei pikkulinnutkaan laula.

Jos siis tiedät asioista mistä mielestäsi liiton kuuluisi tietää/tiedottaa (tapahtumat, ongelmat, avun tarve, ilouutiset, huhut, juorut ja muut positiiviset palautteet) niin pistä linjat laulamaan ja ota meihin yhteyttä.
info@rullalauta.fi

SKATE NEWS 001
#Skeittiuutiset

Kesä on alussa ja rakentajat puuhaavat taas parkkeja ympäri Suomea. Concrete Proof on lähteny pohjoseen (Oulu, Rovaniemi, Sodankylä), Windmillin porukka on vääntänyt betonisia laajennuksia Naantaliin, Alajärvelle ja tällä hetkellä kädet ovat betonissa Riihimäellä. Kesän mittaan vielä Porin Pier7 parkkikin saa kuulemma uusia linjoja.
Monumental Changes puuhailee Arabian sillan alle lisää skeitattavaa.

Helsingissä Salaisuuksien Kammiolla ja Suvilahdessa on oltu työntouhussa jo pitkän aikaa! Suvilahden erinomaisesti onnistunut mesenaatti kampanjan tuloksena alkaa paikalle hahmottumaan ihka oikea back yard pooli!

safe_image.php

 

 

 

 

 

 

 

Roihuvuoren puistikon vanha uima-allas on saamassa skeitattavaa päivitystä paikallisten voimin ja Savelan vertin levyjen vaihdosta ollut puhetta käyttäjien kesken. Kontulan kelkkapuiston ison poolin muotoihin on kyselty kommentteja Kärältä, Arto Saarelta, Runelta ja muutamalta muulta amerikan ihmeeltä. Spekulointi jatkuu vielä…

kontula_01

 

 

 

 

 

 

 

Otaniemeen on ilmestynyt uusi miniramppi Aalto skaten toimesta, Kiasman rampille on vaihdettu levyt ja Lauttasaaren kadonneesta minirampista emme ole vieläkään saaneet virallista vastausta.

_DSC9272

image1

Kuva: Tuomas Kaira

HELride, Suomen suurin skeittitapahtuma tapahtuu jälleen 5-7.8.
Liiton toimintayksikkö on painanut asian puitteissa pitkää päivää ja lopputulos näyttäisi olevan entistäkin kovempi.   Luvassa viime vuoden malliin tekemistä Kiasman minillä, Kallion Block Partyillä, Suvilahden parkkilla sekä Kampin narinkkatorilla. Lisämausteena torstaina 4.8 Open vert session Savelassa.

Tampereella yhdistys pohjalta toimiva Pirkanmaan Kaarikoirat on raksaillut ramppia ja kiinnittänyt yhdistykselle Lielahdesta hyvän siivun vanhaa teollisuusrakennusta. Sisävertti on kopareita ja masoniittikokeilua vailla valmiina, 600m2 skeittihallin raksailut alkavat syksyllä. Hiedanrannan ensimmäiset suuret festarit (SWÄGfest 17.-18.6.) toimivat samalla Kaarikoirien skeittihallin avajaisina. Kaarikoirien myötävaikutuksesta paikalla Live-musiikkia ja hurjastelua parilla erikokoisella rampilla.
Myös Iso-vilusen ajot aka MANSERAMAn päivät on lyöty lukkoon ja hyvin onnistuneiden pooli skabojen jatko-osalle odotetaan tupla määrä yleisöä ja osallistujia!
Pistä päivät muistiin: 26-27.8 Hyvää menoa tulossa!!!

Turun Urheilujuomapuistossa Nestehukat ovat valmistautuneet vuodenvaihteen juhlistukseen valamalla uutta kaarta ja uusiksi vanhaa, sekä lisäämällä mittavuutta grindattavaan copinglinjaan. Juhannusta ennen lähtee vuosi seitsemän ajanlaskua käyntiin, toivottavasti taajamamökkeilijät saavat vielä monta hyvää rillausvuotta ennen kuin grynderit tunkevat tiluksille!

13418721_10153936838562562_1512906749633189988_n

 

 

 

 

 

 

 

 

Kilollakin sai spinen uudet blokit olla pari viikkoa sisäänajossa ennen kuin joku nilkki pisti ne paskaksi. Vai liekkö tuuli temponu ne irti?

Kaupungin Nuorisopalvelujen Team Cube on veistänyt Veistämönaukion kevytskeittirakenteita uuteen uskoon ja odottaa kuumeisesti tietoa siitä, koska Veistämö auki o. Toisin sanoen lupaprosessi etenee viime vuoden näyttävästä tribuutista ja positiivisen palautteen tulvasta huolimatta juuri niin hitaasti kuin voi kaupungin lupaprosessilta odottaa. Sen sijaan suureksi yllätykseksi luvat minirampille Kupittaanpuistoon tulivat kuin salama kirkkaalta taivaalta ja ramppi tipahtanee paikalleen kesäkuun loppuun mennessä. Kai ne jotain ehtii hallillakin raapimaan jossain välissä.

Paikallislajiseura Tru ry on talven ja kevään aikana Kupittaan rampin suunnitteluun osallistumisen lisäksi tehnyt suunnittelutyötä Kupittaanpuiston skeittipaikan faceliftin ja Runosmäen skeittipaikan uusimisen eteen. Tällä hetkellä molemmat tiettävästi vellovat jossain kaupungin kilpailuttamisprosesseissa ja Liikuntapalvelut hakee kuumeisesti urakoitsijaa parkeille. Paikalliset lajiaktiivit toivovat parasta ja pelkäävät pahinta.

Turun täysi-ikäistyneet nuoret toivot rykäisevät perinteen käyntiin viime vuoden onnistuneen ensikerran jatkoksi ja King of the Turku 2016 tulee 20.-24. Heinäkuuta! Sitä odotellessa voi mennä kuokkimaan Turun tyttörullalautailijat ry:n kesäpiknikille Kaarinan puolelle Kilolle!

Eniksen ja Samun Where We Come From – partit tipathi Thrasherin sivuille. Mielestämme uutiskynnyksen ylittävä saavutus. Pojat pitää Suomen tukevasti kartalla!

Pyrimme kartoittamaan kesän tulevat tapahtumat, ensi-illat ja muut skeittaukseen liittyvät aktiviteetit sivuillemme. Laita meille mailia, jos listaltamme jotain puuttu:
info@rullalauta.fi
www.rullalauta.fi/Tapahtumat

17-18.6 SWÄGfest, Tampere
18.6 Dew Tour Bootcamp, Helsinki
20-24.7 King Of Turku, Turku
4-7.8 HELride, Helsinki
26-27.8 Manserama, Tampere