Suomen Lumi- ja Rullalautaliittojen uusi myyntijohtaja, missä olet?

Hei sinä intohimoinen myyntitykki, joka etsit inspiroivaa tuotetta ja luovaa jengiä – me Suomen Lumi- ja Rullalautaliitoissa etsimme sinua. Olemme kuulleet sinusta paljon. Tiedämme sinun omaavan aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta myyntityöstä ja tulokset puhuvat puolestasi. Sinulla on tietämystä lajeista, paljon kaupallisia ideoita, tavoitteellisuutta ja paloa omaa työtäsi kohtaan. Olet kaikin puolin huippu tyyppi!

Kaipaamme sinua löytämään meille vuosikumppaneita sekä tukijoita eri hankkeillemme. Meillä on kaksi eri liittoa, kaksi eri vuodenaikaa ja työtä ympärivuotisesti. Ja ne myytävät tuotteet! Ne vasta kiinnostavia ovatkin. Maajoukkuissamme on sellaisia nimiä kuten Enni Rukajärvi, Jaakko Ojanen, Rene Rinnekangas ja Lizzie Armanto. Tehtäviisi kuuluukin molempien lajien maajoukkueiden kumppanuuksien hankkiminen. Lisäksi toteutamme niin kansainvälisiä, kansallisia kuin paikallisiakin tapahtumia ja hankkeita, joihin hankkisit kaupallisia kumppaneita. Tällaisia tapahtumia ovat muun muassa SM-kilpailut, Helride, Kids on Board, Suomi Tour, Skeittausta Kouluihin, Skeittikontti…

Odotamme sinulta tavoitteellisuuden lisäksi sitoutumista myymään kumppanuuksiamme vähintään kaksi-kolme päivää viikossa, josta maksamme osa-aikaista kuukausipalkkaa. Lisäksi palkitsemme toki toteutuneesta myynnistä.

Otathan yhteyttä ja laitat cv:n sekä palkkatoiveet osoitteisiin:

tiina.lindstrom@fsa.fi

suomenrullalautaliitto@gmail.com

Toivottavasti löydämme sinut pian, sillä meillä on sinulle jo myyntihousut valmiina!